Hvem vi er

Revilla Fashion, Spa og Massasjeterapi tilbyr deg tjenester som fyller mange av dine behov innen velvære og livskvalitet. Du kan velge mellom en rekke typer massasjeterapi, ansiktsmassasje og hudterapi. Vi holder til sentralt på Majorstuen i Oslo.

Om innehaveren

Wheng har utdannelse som massasjeterapeut fra Filippinene, og har en rekke norske sertifikater på tradisjonelle Thaimassasjeteknikker som har gjort henne til en ettertraktet terapeut som kan vise til meget gode resultater med klienter i Norge.
Hun har virket som syerske i mange år hos anerkjente skreddere i sitt hjemland som er kjent for sine lange tradisjoner innen skredderfaget og hun har lang erfaring som frisør.
Hun åpner nå sin egen praksis her på Majorstua i Oslo, et prosjekt som gradvis skal utvikles til et servicesenter innen velvære og livsglede.

Wheng har lang erfaring som massasjeterapeut og spa i Filippinene. Hun jobber rolig og løser muskelspenninger minste motstands vei – effektivt. I tilegg er Rowena også frisør.
Rowena tilbyr dyp terapeutisk massasje, myk avslappende massasje, combination massasje, Basic shiatsu massasje, stor massasje, basic reflexology, svenske massasje, aroma massasje, sport massasje, aromaterapi – massasje med oljer (oljemassasje), gravidmassasje/barselmassasje, rygg, skulder, nakke, arm og hodemassasje, fotmassasje, hot stone-massasje, CUPPING TERAPEUTISK MASSASJE, TUI NA MASSASJE, ansiktsmassasje, SPA-BEHANDLINGER og hot Stone-massasje

Inngang Majorstuen

Revilla massasjeterapi

Lokalene på Majorstua er innredet hyggelig, er lyse og delikate og du møter uniformert fagfolk som vil ditt beste. Det første vi gjør er å intervjue deg om dine evt. plager og smertepunkter, for å finne riktig vei til behandling. Våre massører er velutdannet og vi har gjennomgående meget fornøyde klienter. Besøk gjerne vår massasje og spasalong på Majorstuen i Oslo i dag!

Massasjeseng
Massasjestol
Venterom med noen stoler

Telefonnummer

E-post

Åpningstid