Fra 01.01.2021 har myndighetene innført MOMS på massasjetjenester. Dette innebærer at prisene har måttet justeres for denne ekstra skatten. Vi beklager ulempene dette medfører men vi fokuserer på å gi gode tilbud til våre trofaste klienter. Sjekk våre Gavekort!

Avslappende Refleksologi & favorittmassasje

Opplev vår avslappende behandlingspakke bestående av 30 min Refleksologi (punktmassaske) kombinert med 60 min med din favoritt massasje fra vår meny.

Varme steiner på rygg

Mer om massasjeterapi

Refleksologi

Refleksologi er en alternativ medisinsk behandlingsform som baserer seg på trykk, strykninger og tøyninger over hele kroppen.

Klassisk Svensk Massasje

Er verdensberømt. gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning.

Hot Stone Massasje

Gir god avspenning for musklene, og varmen fra steinene øker blodsirkulasjonen som igjen bidrar til at kroppen enklere kvitter seg med avfallsstoffer.

Massasje og Kopping

I visse tilfeller der sterkere terapi er påkrevet kan terapeuten kombinere med massasje eller «gliding cupping» , dvs. å bevege sugekoppen over huden til problemområdet.

Kiropraktor

Vi tilbyr nå, som et naturlig tillegg til vår massasjeterapi, tilgang til profesjonelle kiropraktor 2-3 dager pr uke.

Vi tilbyr konsultasjoner med offentlig autoriserte kiropraktorer som i kombinasjon med våre terapeuter kan gi deg den nødvendige behandling av dine spenningsplager og ” vondter”

Gå på vår timebestilling og book en konsultasjon nå!

Klassisk Svensk Massasje

Er verdensberømt. gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning.