Fra 01.01.2021 har myndighetene innført MOMS på massasjetjenester. Dette innebærer at prisene har måttet justeres for denne ekstra skatten. Vi beklager ulempene dette medfører men vi fokuserer på å gi gode tilbud til våre trofaste klienter. Sjekk våre Gavekort!

Massasjeterapi

Her finner du de forskjellige terapeutiske massasjeteknikker vi tilbyr. Du kan alltid be din terapeut om kombinasjoner av de forskjellige teknikker presentert her.

Fotmassasje

Refleksologi

Refleksologi er en alternativ medisinsk behandlingsform som baserer seg på trykk, strykninger og tøyninger over hele kroppen.

kr 1155,- inkl. MVA – 55 min

kr 1550- inkl. MVA – 85 min

Klassisk Svensk Massasje

Er verdensberømt. gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning.

kr 1155- inkl. MVA – 55 min

Hot Stone Massasje

Gir god avspenning for musklene, og varmen fra steinene øker blodsirkulasjonen som igjen bidrar til at kroppen enklere kvitter seg med avfallsstoffer.

kr 1155- inkl. MVA – 55 min

Massasje og Kopping

I visse tilfeller der sterkere terapi er påkrevet kan terapeuten kombinere med massasje eller «gliding cupping» , dvs. å bevege sugekoppen over huden til problemområdet.

kr 1155- inkl. MVA – 55 min

Kiropraktor

Vi tilbyr nå, som et naturlig tillegg til vår massasjeterapi, tilgang til profesjonelle kiropraktor 2-3 dager pr uke.

Vi tilbyr konsultasjoner med offentlig autoriserte kiropraktorer som i kombinasjon med våre terapeuter kan gi deg den nødvendige behandling av dine spenningsplager og ” vondter”

Gå på vår timebestilling og book en konsultasjon nå!